Skip to main content
More info? Call: +31(0)6 51 52 24 24

Nauteck Bootvloeren Introduceert Revolutionaire EVA Foam Vloeren met Superieure 3M Lijmtechnologie

Spijk (Gelderland), 8 juni 2024 – Nauteck Bootvloeren, een toonaangevend bedrijf in hoogwaardige bootvloeren, kondigt met trots de lancering aan van hun nieuwe collectie op maat gemaakte EVA foam vloeren. Deze collectie maakt gebruik van de geavanceerde 3M primer en 3M lijmlaag, die samen zorgen voor een ongeëvenaarde hechting en duurzaamheid.

Ongelooflijke Hechting dankzij 3M Lijmtechnologie

De combinatie van 3M primer en 3M lijmlaag biedt een extreem sterke hechting, die ervoor zorgt dat de vloeren onder de meest uitdagende omstandigheden op hun plaats blijven. Dit maakt de vloeren van Nauteck ideaal voor diverse toepassingen in de maritieme sector, waar betrouwbaarheid en duurzaamheid van cruciaal belang zijn.

Belangrijkste Kenmerken van de Nieuwe EVA Foam Vloeren:

  1. Superieure Hechting: De 3M primer en 3M lijmlaag zorgen voor een uitzonderlijke hechting die bestand is tegen zoutwater, UV-straling en intensief gebruik. Dit zorgt ervoor dat de vloeren jarenlang stevig op hun plaats blijven, zelfs in de zwaarste omstandigheden.
  2. Op Maat Gemaakt: Nauteck biedt vloeren die volledig op maat zijn gemaakt om perfect te passen in elk type boot. Of het nu gaat om luxe jachten of sportieve speedboten, elke vloer wordt precies naar de specificaties van de klant ontworpen en geproduceerd.
  3. Duurzaamheid en Comfort: EVA foam is niet alleen duurzaam, maar biedt ook een zacht en comfortabel oppervlak dat ideaal is voor lange dagen op het water. Het materiaal is schokabsorberend en biedt uitstekende grip, zelfs als het nat is.
  4. Eenvoudige Installatie: Dankzij de hoogwaardige 3M lijmproducten is de installatie van de vloeren eenvoudig en snel. De vloeren kunnen door zowel professionals als doe-het-zelvers worden geïnstalleerd, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de hechting.

Reacties van Klanten en Experts

De eerste reacties op de nieuwe EVA foam vloeren zijn zeer positief. Klanten waarderen vooral de stevige hechting en het comfort van de vloeren, terwijl experts in de maritieme industrie de innovatieve combinatie van 3M primer en lijmlaag loven.

Over Nauteck Bootvloeren

Nauteck Bootvloeren is een vooraanstaand bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en installatie van hoogwaardige bootvloeren. Met een sterke focus op kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid blijft Nauteck voorop lopen in de maritieme industrie. Hun op maat gemaakte EVA foam vloeren zijn wereldwijd geliefd bij zowel particulieren als professionele scheepseigenaren.

Voor meer informatie over de nieuwe collectie en andere producten, bezoek de website van Nauteck of neem contact op met hun klantenservice.

3m, 3mlijm, Boot vloer, boot vloeren, bootvloer, bootvloeren, lijm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *